Si të përdorni në mënyrë efektive pastrimin e trupit për lëkurë të butë dhe rrezatuese - Lëkura

  • Shpëlajeni lëkurën me ujë të ngrohtë.
  • Me një shpatull, hiqni një sasi të vogël të pastrimit të trupit.
  • Fërkojeni butësisht në lëkurën tuaj me lëvizje rrethore, duke përdorur dorën tuaj.
  • Pastroni lëkurën tuaj butësisht për jo më shumë se 30 sekonda.
  • Shpëlajeni lëkurën me ujë të vakët.
Shënim : Synoni të përdorni pastrimin e trupit maksimumi 1-2 herë në javë. Eksfolimi mund të jetë i ashpër për lëkurën dhe eksfolimi i tepërt mund të dëmtojë qelizat e lëkurës dhe të parandalojë restaurimin natyral.
Back to blog

Leave a comment